Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
lub 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Poires au vin rouge
3h 20min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Compote rhubarbe fraise
35min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min