Soupe fraise-rhubarbe et verveine
TM6 TM5 TM31

Soupe fraise-rhubarbe et verveine

4.3 (19 ocen)

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 100 g de sucre roux
  • 2 branches de verveine fraîches
    lub 2 branches de verveine citronnelle
  • 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
  • 500 g de fraises, coupées en deux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
707 kJ / 169 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
30.5 g
Tłuszcz
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy