Crumble sans gluten aux fruits rouges

Crumble sans gluten aux fruits rouges

4.4 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

La pâte à crumble
  • 40 g d'amandes décortiquées entières
  • 100 g de farine de riz
  • 40 g de farine de noix de coco
  • 30 g de sucre de canne complet non raffiné
  • 40 g d'huile de noix de coco
  • 40 g d'huile d'olive
La garniture
  • 600 g de pommes épluchées et coupées en quatre
  • 600 g de poires épluchées et coupées en quatre
  • 150 g de framboises surgelées
    150 g de fruits rouges variés surgelés
  • 20 g de sucre de canne complet non raffiné

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447 kcal / 1874 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...