
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cebuli
- 100 g marchewki pokrojonej na kawałki
- 100 g dyni piżmowej obranej, pokrojonej na kawałki
- 150 g fileta z łososia, świeżego bez skóry i ości, pokrojonego na kawałki
- 1 gałązka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g oliwy z oliwek
- 130 g wody
- 70 g zielonego groszku, mrożonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcja
- Kalorie
- 296 kcal / 1239 kJ
- Białko
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Węglowodany
- 13.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45min
Soczewica z ryżem i jabłkiem (dla dzieci)
25min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50min
Wołowina z warzywami i płatkami ryżowymi (dla dzieci)
25min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35min
Ragoût z wołowiną
45min
Purée z mięsa i szpinaku
40min
Purée z warzyw i ryby
45min
Purée z warzyw i mięsa
50min