
Urządzenia i Akcesoria
Łosoś z warzywami (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
30 g cebuli
-
100 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
100 g dyni piżmowej obranej, pokrojonej na kawałki
-
150 g fileta z łososia, świeżego bez skóry i ości, pokrojonego na kawałki
-
1 gałązka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
30 g oliwy z oliwek
-
130 g wody
-
70 g zielonego groszku, mrożonego
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
296 kcal /
1239 kJ
Białko
18.3 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE PRZECIERY
10 Przepisów
Polska
Polska