
Urządzenia i Akcesoria
Ziemniaki z tuńczykiem, pomidorami i szpinakiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki150 g
-
pora pokrojonego w 1 cm plastry50 g
-
wody200 g
-
liści szpinaku baby, świeżych30 g
-
pomidorów śliwkowych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki100 g
-
tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy80 g
-
sera żółtego pokrojonego na ok. 1 cm kawałki25 g
-
oliwy z oliwek10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
192 kcal /
818 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
17.4 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa ryżowa (dla dzieci)
20 min
Zupa ryżowa z żółtkiem (dla dzieci)
15 min
Bataty z pomidorami i makaronem (dla dzieci)
45 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Makaron z warzywami i tuńczykiem (dla dzieci)
30 min
Placki ze szpinakiem (dla dzieci)
45 min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Łosoś z warzywami (dla dzieci)
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z mięsa i szpinaku
40 min