
Urządzenia i Akcesoria
Purée z mięsa i szpinaku
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki200 g
-
cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki160 g
-
wody600 g
-
liści szpinaku, świeżych200 g
-
płatków owsianych błyskawicznych100 g
-
oliwy z oliwek2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243 kcal /
1017 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 godz.
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 godz. 35 min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Purée z warzyw i mięsa
50 min
Purée z gruszki i banana
10 min