Purée z mięsa i szpinaku
TM6 TM5

Purée z mięsa i szpinaku

3.9 (37 ocen)

Składniki

  • 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 160 g cielęciny, bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 600 g wody
  • 200 g liści szpinaku, świeżych
  • 100 g płatków owsianych, błyskawicznych
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1017 kJ / 243 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy