Purée z mięsa i szpinaku

Purée z mięsa i szpinaku

3.9 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • 200 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 160 g cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • 600 g wody
  • 200 g liści szpinaku, świeżych
  • 100 g płatków owsianych błyskawicznych
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...