
Urządzenia i Akcesoria
Purée z mięsa i szpinaku
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
200 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
160 g cielęciny bez ścięgien, pokrojonej na 3 cm kawałki
-
600 g wody
-
200 g liści szpinaku, świeżych
-
100 g płatków owsianych błyskawicznych
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243 kcal /
1017 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska