
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
100 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki
-
40 g ziemniaka pokrojonego na kawałki
-
40 g fileta z morszczuka bez ości, pokrojonego na kawałki
-
250 g wody
-
20 g makaronu, suchego drobnego, do zupy, o krótkim czasie gotowania (4-6 min)
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
256 kcal /
1075 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
30.2 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 Min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Kleik z kaszą manną, jabłkiem i mlekiem
20 Min
Kleik z kaszą jaglaną, bananem i mlekiem
25 Min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 Min
Bezglutenowa owsianka zbożowa z jabłkiem
25 Min
Owsianka zbożowa z jabłkiem i mlekiem
35 Min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 Min
Mój pierwszy budyń
25 Min
Purée z mięsa i szpinaku
40 Min
Purée z warzyw i ryby
45 Min