Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcjonalnie) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1014 mg
Białko
13 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Smoky Black Bean Soup
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min