Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Creamy Broccoli Salad
10 min