Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Bean Gremolata
25 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min