Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Avocado Bowl
50 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min