Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Fish and Potato Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
1 ½ tbsp fish stock cubeclam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1657.5 kJ /
396.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Minestrone
45 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min