Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 6 cod fillets (approx. 28 oz)
- salt, to taste
- 24 oz tomatoes, diced (approx. ¼ in.), divided
- 3 ½ oz green bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 3 ½ oz red bell peppers, thinly sliced strips or rounds, divided
- 10 oz yellow onion, cut into pieces (approx. ½ in.), divided
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 35 oz red potatoes, sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 6 oz white wine
- 2 oz water
-
1 ½
tbsp clam juice
lub 1 ½ tbsp fish stock cube - ⅛ tsp chili powder
- 1 dried bay leaf
- 6 - 8 sprigs cilantro, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1657.5 kJ / 396.2 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 156.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Chicken Garam Masala
50min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Cajun Gumbo
1h 30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min