Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Fish and Potato Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
1 ½ tbsp fish stock cubeclam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
156.4 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1657.5 kJ /
396.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min