Portuguese Fish and Potato Stew

Portuguese Fish and Potato Stew

4.1 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • cod fillets (approx. 28 oz)
    4 - 6
  • salt to taste
  • tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided
    24 oz
  • green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided
    3 ½ oz
  • red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided
    3 ½ oz
  • yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided
    10 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)
    35 oz
  • white wine
    6 oz
  • water
    2 oz
  • clam juice
    1 ½ tbsp
    1 ½ tbsp fish stock cube
  • chili powder
    ⅛ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • cilantro leaves only
    6 - 8 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 396.2 kcal / 1657.5 kJ
Białko 39.7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 39.5 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 156.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...