
Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Fish and Potato Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
clam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
396.2 kcal /
1657.5 kJ
Białko
39.7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
156.4 mg