Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Ravioli Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallot (approx. 1 oz), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
olive oil1 oz
-
bacon diced (½-¾ in.)4 oz
-
butternut squash diced (1 in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
water28 oz
-
1 ½ chicken stock cubes, crumbledchicken stock paste1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cheese filled ravioli, fresh store bought, 3 minutes cooking time (see Tip)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1577 mg
Białko
10 g
Kalorie
1695 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min