Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
yellow bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken tenders, air-chilled32 oz
-
stout beer7 oz
-
honey1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
1908 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Vegetable Soup
35 min
Tomato Basil Soup
40 min