Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
yellow bell peppers cut into pieces (½ in.)12 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken tenders, air-chilled32 oz
-
stout beer7 oz
-
honey1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
1908 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min