Urządzenia i Akcesoria
Salmon kabsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
600 g white fish fillets, skinless, and boneless, cut into bite-sized piecesfresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Fish Curry
50 min
Slow cooked Pears in Red Wine
Brak ocen
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 godz. 30 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Arabian spice mix
5 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Salmon kabsa
40 min