Urządzenia i Akcesoria
Salmon kabsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
600 g white fish fillets, skinless, and boneless, cut into bite-sized piecesfresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Muhamara dip
5 min
Garlic dip (toum)
15 min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Arabian spice mix
5 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Salmon kabsa
40 min