Salmon kabsa
TM5 TM6

Salmon kabsa

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 250 g basmati rice
  • 1000 g water
  • 160 g onions, cut into quarters
  • 6 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 2 tsp Arabian spice mix
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground cumin
  • 150 g tomatoes, cut into quarters
  • 15 sprigs fresh coriander, 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
  • 1 tbsp tomato purée (concentrated)
  • 1 fresh chilli, deseeded and cut into pieces (opcjonalnie)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 600 g fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
    lub 600 g white fish fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
  • 2 loomi (dried limes), pierced with a knife
  • 1 cinnamon stick
  • 4 cardamom pods
  • 4 cloves
  • 15 g toasted pine nuts, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1770 kJ / 423 kcal
Białko
23.1 g
Węglowodany
40.2 g
Tłuszcz
18.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy