![Salmon kabsa Salmon kabsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/839B187A-B7D1-404C-B87B-BD270E8439F1/Derivates/fc8f16fb-246b-4c06-b7f4-be108a5e145d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g onions, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp Arabian spice mix
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 15 sprigs fresh coriander, 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into pieces (opcjonalnie)
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
-
600
g fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
lub 600 g white fish fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces - 2 loomi (dried limes), pierced with a knife
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 15 g toasted pine nuts, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
Alternatywne przepisy
Salmon kabsa
40 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced lamb flatbread
1klst 50 min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Koshari stew
45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Arabian spice mix
5 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min