Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sous-Vide Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
liquid caramel divided16 oz
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice1 oz
-
ice cream or coconut sorbet, to serve
-
pistachios to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 pieces
Sód
187.1 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1548.4 kJ /
370.1 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Pineapple and Apple Chutney
55 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Soy Poached Chicken
50 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Barbecue Hollandaise
20 min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 godz. 5 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min