Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sous-Vide Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
liquid caramel divided16 oz
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice1 oz
-
ice cream or coconut sorbet, to serve
-
pistachios to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 pieces
Sód
187.1 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1548.4 kJ /
370.1 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Fruit Galettes (Paul)
1 godz. 25 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min
Sous-Vide Turkey Breast
3 godz.
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min