Pina Colada Layer Cake
TM6 TM5

Pina Colada Layer Cake

4.7 (6 ocen)

Składniki

Cake Batter

  • non-stick spray oil
  • 285 g all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 325 g sugar
  • 170 g unsalted butter, diced, room temperature
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 large eggs
  • 170 g coconut milk
  • 60 g rum
  • 30 g coconut, shredded, unsweetened

Pineapple Filling

  • 570 g canned crushed pineapple, in juice, drained
  • 60 g sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 450 g heavy whipping cream, 30-40% fat
  • 70 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • pineapple, fresh slices, to decorate
  • coconut, flaked, unsweetened, to decorate
  • pineapple, fresh crown, to decorate (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3598 kJ / 860 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
98.4 g
Tłuszcz
46.4 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Błonnik
2.6 g
Sód
313.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy