Urządzenia i Akcesoria
Za'atar bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
20 pieces
Składniki
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.9 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min