Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.2 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac and Cheese (TM7)
20 min
Asparagus Sauté
15 min
Alcohol-free Berry Mojito
Brak ocen
Shrimp Scampi
40 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1 godz.
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
BBQ Seasoning
10 min
Stout Beer Ice Cream Float
10 godz. 45 min
Steamed White Bread
2 godz.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min