Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.2 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Shrimp Scampi
40 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Spooktacular Snow Cones
10 min
Egg and Onion
25 min