Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.2 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Pickled Onions
30 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Everything Bagel Seasoning
5 min
Sweet monkey bread
3 godz.
Dalgona coffee with Irish cream
15 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Salsa Brava
10 min