Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316.2 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mac & Cheese
30 min
Creamy chicken pastel
30 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Red rice using rice mode
55 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min