Urządzenia i Akcesoria
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger (2 cm), sliced1 piece
-
onions cut into quarters250 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
chicken breast cut into cubes (4 cm)1000 g
-
water400 g
-
loomi (dried lime), pierced (see tip)1
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh baby okra200 g
-
fresh coriander finely chopped to garnish5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.2 g
Kalorie
1138 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rasam
20 min
Four Heavenly Kings
Brak ocen
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 min
Savoury Vegetarian Rice
35 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Potato Peratal
40 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min