Urządzenia i Akcesoria
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
cold pressed olive oil80 g
-
light soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
4 white fish fillets, skinless (150-180 g each)fresh salmon fillets skinless (150-180 g each)4
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
100 g onions, cut in halvesleek white part only, cut in pieces100 g
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in pieces (see tip)frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
400 g mixed vegetables, (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm)broccoli florets400 g
-
black pepper, ground2 pinch
-
single cream (approx. 18 % fat) to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1686 mg
Białko
43 g
Kalorie
2984 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 min
Steamed rice
25 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Creamy mushroom soup
20 min
Ginger sesame oil chicken
25 min