
Urządzenia i Akcesoria
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
cold pressed olive oil80 g
-
light soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
fresh salmon fillets skinless (150-180 g each)4
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled and sliced5 - 10 g
-
garlic clove1
-
shallots cut in pieces100 g
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
broccoli florets400 g
-
black pepper, ground2 pinch
-
single cream (approx. 18 % fat) to taste50 - 100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
712 kcal /
2984 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1686 mg