Urządzenia i Akcesoria
Shrimp stuffed bell peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
2079 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint lemonade
5 min
Mint lemonade
5 min
Mint lemonade
5 min
Salmon kabsa
35 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Chicken with rice
1 godz.
Traditional mint tea
25 min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 godz. 10 min
Yellow rice with chicken
40 min
Potato goulash
1 godz.
Green Garlic Spread
10 min