Urządzenia i Akcesoria
Shrimp stuffed bell peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.5 g
Kalorie
2079 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Okra and meat stew (bamia)
1 godz.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Vegetable harrira soup
45 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Tuna avocado bowl
45 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min