Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, en morceaux et un peu pour le moule
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 80 g de farine
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre, non sucré
- 30 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 328 kJ / 78 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Croquant au chocolat
15 godz.
Forêt noire
2 godz. 30 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Gâteau à la crème
45 min
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Gâteau de Linz
1 godz.