Dorade royale en croûte de sel

Dorade royale en croûte de sel

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau pour la cuisson à la vapeur
    700 g
  • de sel de mer en gros grains
    2000 g
  • dorade royale, vidée et nettoyée mais entière (800-1000 g)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge un filet
    20 g
  • de jus de citron
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1268 kJ
Białko 45.74 g
Tłuszcz 13.49 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...