Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau, pour la cuisson à la vapeur
- 2000 g de sel de mer en gros grains
- 1 dorade royale, vidée et nettoyée mais entière (800-1000 g)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, un filet
- 1 filet de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Białko
- 45.74 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 13.49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus détox pour une peau rayonnante
10 Min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Poulet citron
50 Min
Œufs colorés en jaune
55 Min
Sauce à l'ail
10 Min
Penne aux moules
1h
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min