Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 20 - 30 brins de coriandre frais, uniquement les feuilles
- 1 c. à café de sel
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- 15 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 5712 kJ / 1365 kcal
- Białko
- 0.59 g
- Węglowodany
- 2.43 g
- Tłuszcz
- 149.89 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Assiette bernoise
1h 15min
Pudding protéiné
6j 35 menit
Pain complet, pâte à tartiner et boulettes de poulet
Brak ocen
Chutney de mangue
1h
Pâté uranais
1h 50min
Pain aux poires
Brak ocen
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10 Min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Brak ocen
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Tourte aux poires
9h
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 Min