Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fromage, mature, en morceaux (3 cm) (ex Gruyère ou Gouda)
- 150 g de farine blanche
- 120 g de beurre, froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de paprika piquant
- 200 g d'olives verte farcies, bien égouttées
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Cannoli d'asperges et prosciotto
55 min
Flatbread garni à la mozzarella
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Pudding aux fraises
2h 10 min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Tartines à la salade d’œufs
15 Min
Dip au thon
5 Min
Velouté de tomates au séré
25 min