Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fromage, mature, en morceaux (3 cm) (ex Gruyère ou Gouda)
- 150 g de farine blanche
- 120 g de beurre, froid, en morceaux
- ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de paprika piquant
- 200 g d'olives verte farcies, bien égouttées
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Steak tartare
30min
Dip au thon
5 Min
Dip aux herbes et noix de cajou
8 Std. 10 Min
Garniture au saumon et au coleslaw pour sandwiches
15 min
Boeuf Stroganoff
45min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Mousse au jambon
10min
Pudding aux fraises
2 Std. 10 Min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Salade arc-en-ciel expresse
10min
Mousse à la truite
5 Min
Mousse au thon
10min