Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour graisser le plat
- 500 g de farine
- 50 g de chorizo, sans peau
- 250 g de jambon, en morceaux
- 150 g de lardons, en morceaux
- 4 œufs
- 200 g d'huile
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3238 kJ / 774 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 50 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Tartelettes aux légumes
55 Min
Boeuf Stroganoff
45min
Poulet en sauce à la pêche
40min
Goulash de pommes de terre
1h
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Penne au thon
35 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Crème Thermomix®
45min
Gâteau à la crème
45min