
Urządzenia i Akcesoria
Pasta in brodo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di cipolle tagliate a metà40 g
-
spicchi di aglio2
-
di olio di oliva40 g
-
di pasta sottile, secca, tipo fidelini100 g
-
di pomodori a pezzi250 g
-
di concentrato di pomodoro50 g
-
di dado per brodo di carne o vegetale2 cucchiaini colmi
-
di cumino in polvere (opcjonalnie) + q.b.½ - 1 cucchiaino
-
di acqua800 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
136 kcal /
568 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria