Urządzenia i Akcesoria
Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate60 g
-
di sale20 g
-
di olio extravergine di oliva70 g
-
spicchi di aglio3
-
di polpa di pomodoro a pezzi400 g
-
di cozze surgelate (il muscolo), scongelate400 g
-
di pasta secca tipo penne rigate400 g
-
di acqua700 g
-
di pepe nero macinato2 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
428.1 kcal /
1791 kJ
Białko
17.7 g
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
56.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
1500.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Quotidiana
30 Przepisów
Włochy
Włochy