Pasta al tonno e melanzane

Pasta al tonno e melanzane

4.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • peperoncino rosso secco
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
    200 g
  • di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
    320 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
    60 g
  • di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
    100 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 437 kcal / 1828 kJ
Białko 13.9 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...