Urządzenia i Akcesoria
Chicken with almonds and raisins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
raisins30 - 40 g
-
blanched almond80 g
-
onions cut in quarters150 g
-
garlic clove1
-
300 g canned whole tomatoes, drainedplum tomatoes peeled (see tip)300 g
-
whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces1
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)2 tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper2 - 3 pinches
-
couscous250 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2100 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Steamed Meatballs
30 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min