Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
lub 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (opcjonalnie)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2100 kJ / 503 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Honeyed Chicken
25min
Sweet Potato Pancakes
20 min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10min
Maple Sweet Potato Quiche
2 Std. 10 Min
Three course meal for two in 30 minutes
1 Std. 15 Min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min