Urządzenia i Akcesoria
Chicken with almonds and raisins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
raisins30 - 40 g
-
blanched almond80 g
-
onions cut in quarters150 g
-
garlic clove1
-
300 g canned whole tomatoes, drainedplum tomatoes peeled (see tip)300 g
-
whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces1
-
yellow food colouring powder (opcjonalnie) (paella colorant)½ tsp
-
mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)2 tsp
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper2 - 3 pinches
-
couscous250 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 dash
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2100 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Mango yoghurt ice cream
12 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Calamares a la Americana
50 min