Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 - 40 g raisins
- 80 g blanched almonds
- 150 g onions, cut in quarters
- 1 garlic clove
-
300
g plum tomatoes, peeled (see tip)
lub 300 g canned whole tomatoes, drained - 1 whole chicken (approx. 750 g), cut in bite-size pieces
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (opcjonalnie)
- 2 tsp mixed spices (cumin, paprika, coriander, nutmeg, ginger, cinnamon)
- 2 tsp salt
- 2 - 3 pinches freshly ground pepper
- 250 g couscous
- 500 g water
- 1 dash extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2100 kJ / 503 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Lemon chicken
50min
Arabian chicken with couscous
45 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Bean stew with meatballs
45 min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min