Urządzenia i Akcesoria
Roast Potatoes (Betty) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1362 mg
Białko
8 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Mixed Herbs Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Crab briks
35 min
Yellow rice with chicken
40 min
Tomato and bacon spaghetti
35 min
Spanish Seafood Rice
1 godz. 25 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Spanish tomato sauce
25 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min