Urządzenia i Akcesoria
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Asparagus Sauté
15 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Double Pie Dough
2 godz. 10 min