Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
TM6 TM5

Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée

5.0 (1 ocena)

Składniki

Duck with Plums

  • 1 star anise
  • 2 tbsp whole coriander seeds
  • 7 oz boiling water
  • ½ tsp chicken stock paste
    lub ½ chicken stock cube, crumbled
  • 3 oz red wine vinegar
  • 2 tsp salt
  • 4 tbsp dark muscovado sugar
  • 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
  • 8 plums, halved, pitted
  • 3 fresh bay leaves

Cauliflower Potato Purée

  • 14 oz cauliflower florets
  • 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
  • 8 ½ oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter, diced
  • 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3617 kJ / 864 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy