Urządzenia i Akcesoria
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Chunky Guacamole
10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min