Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken with Peppers
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Cod with citrus butter
50 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Penne pasta with tuna
35 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min