Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Browning Pork Cubes
15 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Asparagus Sauté
15 min
Cauliflower Steaks
45 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min