Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fine salt2 tsp
-
extra virgin olive oil plus some extra to cook pasta30 g
-
dried penne pasta (or other short type pasta)400 g
-
garlic cloves2
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
cherry tomatoes cut in halves150 - 250 g
-
fresh basil leaves20 g
-
vinegar80 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
honey10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Paella with kidney beans
55 min
Yellow rice with chicken
40 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Hot dogs
35 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min