Urządzenia i Akcesoria
Moussaka
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
eggplant cut into slices (¼ in.), (approx. 3 large eggplants)48 oz
-
fine sea salt divided, to taste3 tsp
-
Parmigiano Reggiano cut into pieces4 oz
-
garlic cloves (approx. 5 cloves)½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
black peppercorns½ tsp
-
yellow onions halved (approx. 2 medium onions)9 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
ground beef curmbled16 oz
-
canned crushed tomatoes8 oz
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg divided, to taste¼ tsp
-
salted butter plus extra for greasing4 oz
-
whole milk24 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1316 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2186.4 kJ /
522.6 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min