Tagliolini alla zucca

Tagliolini alla zucca

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di carne trita di manzo
    400 g
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca all'uovo tipo tagliolini
    320 g
  • di vino bianco, secco
    60 g
  • di cipolla a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di speck tirolese a cubetti (1-2 cm)
    100 g
    100 g di pancetta a cubetti, (1-2 cm)
  • di zucca gialla decorticata e a pezzi (2-3 cm)
    800 g
  • di burro
    10 g
  • di mozzarella vaccina, a pezzi (2-3 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 433 kcal / 1811 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...