Urządzenia i Akcesoria
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
600 g di patate a pezzi (3 cm)
-
200 g di fagiolini verdi freschi
-
8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
-
80 - 100 g di burro
-
1 cucchiaino di timo secco1 - 2 cucchiaini di timo fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscotti milanesi
3 Std.
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Riso in bianco
25 Min
Uova sode
20 Min
Asparagi con patate
50 Min
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45 Min
Insalata di couscous
50 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Insalata di riso
40 Min
Patate lesse
30 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min