Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta americana al cioccolato
2 Std. 30 Min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Ninguna valoración
Cavolfiori gratinati
50 dk
Insalata di patate
8 godz. 45 min
Riso con pollo e verdure
30 Min
Salsa al pomodoro
40 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1sa
Salsa al pomodoro
25 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1sa
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Parmigiana di melanzane
2 Std.