![Involtini di fagiolini, patate e burro al timo Involtini di fagiolini, patate e burro al timo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F8F36BB8-09DF-4838-8969-B8092A9B9141/Derivates/7C275C50-62CA-401D-BEDE-DB227C66A9B0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle tritate
Brak ocen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Panna montata
10 Min
Asparagi con patate
50min
Fagiolini al curry con riso
Brak ocen
Tiramisù
5 godz. 40 min
Scaloppine ai funghi
40min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1hod.
Integratore per le difese immunitarie
5min
Pollo con asparagi e riso
45 Min
Torta di mele facile
45 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min