Verdure ripiene

Verdure ripiene

4.4 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 - 150 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 mazzetti
  • melanzane (da 300 g l'una)
    2
  • zucchine (da 130 g l'una)
    2
  • cipolle bianche (da 120 g l'una)
    2
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pangrattato + q.b.
    100 g
  • foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
    10
  • uovo
    1
  • di latte
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 329 kcal / 1376.3 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 28.1 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...