Filetto di maiale al forno con riso

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Salsa ai funghi
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    20 g
  • di cipolle tagliate a metà
    120 g
  • di olio vegetale
    20 g
  • di funghi champignon freschi, a fette (5 mm)
    400 g
    400 g di funghi, a fette (5 mm)
  • di acqua
    100 g
  • di panna acida (20% di grassi)
    200 g
  • di panna
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    3 pizzichi
  • di salsa d'arrosto legata
    40 g
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di filetto di maiale in un unico pezzo
    600 - 800 g
  • di olio vegetale per rosolare
    2 cucchiai
Filetto di maiale e presentazione
  • sale e più un po' per condire
    1 ½ cucchiaini
  • pepe macinato per il condimento
  • di riso a chicco lungo
    350 g
  • di acqua
    650 g
  • di olio vegetale
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 988 kcal / 4135 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 81 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 2004 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...