
Urządzenia i Akcesoria
Pesce al vapore con verdure miste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
limoni preferibilmente biologici, la scorza e il succo1 - 2
-
di olio extravergine di oliva80 g
-
di sale¾ di cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 ½ cucchiaino
-
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)4
-
di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi200 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate6 rametti
-
di acqua500 g
-
di patate pelate e a fette (3 mm)400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
404 kcal /
1693 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria