Pain de lentilles

Pain de lentilles

3.7 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
15 tranches

Składniki

  • 170 g de riz brun
  • 30 g de graines de lin
  • 1500 g d'eau
  • 300 g de lentilles rouges séchées, fendues
  • de la margarine végétalienne pour graisser
  • 300 g de carottes en morceaux
  • 150 g de poivron rouge en morceaux
  • 100 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 1 c. à café de paprika doux
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 50 g de moutarde
  • 40 g de ketchup

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 154 kcal / 644 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...