Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 8.1 g
Alternatywne przepisy
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Chili non Carne
1h
Médaillon végétarien
1h 10min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 min
Barres d'avoine végétariennes au fromage
45 min
Pain de lentilles
1 Std. 55 Min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Tofu en ragoût
30 min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 godz. 45 min
Curry de légumes et tofu
1h