Urządzenia i Akcesoria
Angolan fish stew (Calulu)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1481.2 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Lamb stew
1 godz. 45 min
Clam Boil
55 min
Peruvian Seabass Salad
Brak ocen
Tzatziki
20 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min