Urządzenia i Akcesoria
Angolan fish stew (Calulu)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1481.2 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Seafood Kimchi Udon Soup
Brak ocen
Golden Beet Gazpacho
Brak ocen
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Gado gado
1 godz.
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min