Urządzenia i Akcesoria
Vegetable potato salad with chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen green peas150 g
-
chicken breast, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh soybean sprouts (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 godz. 25 min
Lemon chicken
50 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Sweet Potato Pizza
1 godz. 5 min