Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sous-Vide Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pieces
Składniki
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 pieces
Sód
185.7 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
1539 kJ /
367.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
78.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pineapple Passion
18 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Slow Cooked Beets
40 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min