Urządzenia i Akcesoria
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pizza dough
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
plain flour400 g
-
fine salt1 tsp
Topping and assembly
-
medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)240 g
-
onions cut into quarters120 g
-
red peppers cut into pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
plain flour for dusting and rolling
-
frozen chopped spinach defrosted and well-drained300 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
19.4 g
Kalorie
1765 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy mushroom soup
20 min
Lemon Rice
15 min
Flan Pudding
3 godz.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Crayfish Pies
1 godz. 15 min
Noodle soup
35 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Warm beetroot dish
50 min