Urządzenia i Akcesoria
Mexican chicken soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander plus extra leaves for garnishing (see tip)4 sprigs
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
onions (approx. 1 onion), cut into halves150 g
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
limes cut into halves2
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (2 cm) (see tip)350 g
-
water750 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tbsp
-
240 g fresh sweetcorn kernelscanned sweetcorn kernels rinsed and drained (weight after draining)240 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight after draining)240 g
-
fresh tomatoes finely diced190 g
-
spring onions trimmed and sliced2
-
red pepper deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
tortilla chips to serve
-
sour cream to serve
-
canned jalapeño chillies drained, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2818 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Chilli con carne
40 min
Tomato rice
30 min
Mashed potatoes
50 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed rice
25 min
Stir-fried vegetables
10 min
Lamb stew
Brak ocen
Creamy mushroom soup
20 min