Urządzenia i Akcesoria
Aubergine papeton with tomato coulis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1089 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa Verde
10min
Beurre Blanc
20min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Lemon Avocado Sauce
35min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Sweet Black Sticky Rice
13h
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Bordelaise Sauce
55min
Rich Fruit Cake
25h 25min