Urządzenia i Akcesoria
Moroccan harira and chicken soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh coriander cut in pieces10 stalks
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa paste to taste2 - 3 tbsp
-
water500 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
golden caster sugar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan harira soup with chicken
55 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min