Urządzenia i Akcesoria
Moroccan harira and chicken soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh coriander cut in pieces10 stalks
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa paste to taste2 - 3 tbsp
-
water500 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
golden caster sugar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lamb stew
Brak ocen
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min