Urządzenia i Akcesoria
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
18.14 g
Błonnik
2.52 g
Węglowodany
6.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tuna mousse
10 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Garlic soup
40 min
Salmon tartare
10 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Cod with aïoli
40 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Steak tartare
30 min
Turkey roulades with minted pea mash
35 min