Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • water
    1750 g
  • plum tomatoes (6 tomatoes)
    360 g
  • aubergines (1-2 pieces)
    500 g
  • mozzarella (2 balls)
    250 g
  • smoked salmon (120-130 g)
    6 slices
  • plain yoghurt
    1
  • mustard
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh basil leaves for decoration
    6
  • slivered almonds toasted, for decoration
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 257 kcal / 1074 kJ
Białko 17.09 g
Tłuszcz 18.14 g
Węglowodany 6.36 g
Błonnik 2.52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...