Urządzenia i Akcesoria
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
18.14 g
Błonnik
2.52 g
Węglowodany
6.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 Min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 Std. 35 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Fruit nectar
10 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Veal fillet with mirabelle plums
1 Std. 50 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Peas and jamon
40 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Speedy Bassara
25 Min
Baguette
3 Std. 45 Min