Wersje kompatybilne
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 tomates cerises (Ø 3 cm)
- 80 g de jambon sec, en tranches (par ex. Prosciutto)
- 120 g de fromage de chèvre frais
- 120 g de ricotta
- ¼ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 78 kJ / 19 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Liqueur de baie
30min
Mousse à la truite
5 min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Quiche aux poireaux
1h 45min
Tranche de caramel salé
2u. 40min
Pâté aux champignons
45min
Canapés aux oeufs
10 min
Steak tartare
30min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h