Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine fleur
- 1 c. à café de sel
- 200 g de fromage
- 200 g de jambon, en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour badigeonner
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Macaronis du chalet
45min
Gratin de cornettes
50min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Spätzlis à la grisonne
45min
Papet vaudois
55 min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Croissants au jambon
35min