Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte à l'huile et au séré
- 100 g de séré maigre
- 25 g d'huile
- 20 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de piment de Cayenne moulu
- ¼ de paprika doux
- 160 g de farine
- 3 c. à café de poudre à lever
Garniture
- 100 g de fromage d'alpage, en morceaux
- 100 g d’oignons de printemps, en fines rondelles
- 70 g de crème acidulée
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- ¼ c. à café de paprika fort
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 785 kJ / 188 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulades au fromage et jambon
55 dk
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1sa
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Rouleaux de printemps
55 dk
Carac rouge
19 godz. 30 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1sa
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Baguette
1 godz. 45 min
Caramels à la crème
2h
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Pains de Saint-Gall
26h 30min